Derby pe „Viorel Mateianu”

0
102

Capul de afiș al etapei 4 în Seria 10 a Ligii a III-a este, fără doar și poate, derby-ul dintre CS Minaur Baia Mare și SCM Zalău, echipe cotate cu cele mai mari șanse la câștigarea seriei.
Instalați în fruntea seriei, galben-albaștrii au un parcurs ireproșabil până acum, cu trei victorii în campionat și două în Cupa României, și vor să rămână intangibili și după derby-ul cu sălăjenii. Dacă Minaur are procentaj maxim după cele trei etape scurse, SCM Zalău vine în Maramureș cu un eșec la activ, înregistrat chiar în etapa trecută, în derby-ul județului cu Șimleu Silvaniei, 1-2, pasul greșit coborându-i până pe locul 4 în S10.
Progresul Șomcuta Mare merge în etapa 3 în județul Bihor, pentru duelul cu Lotus Băile Felix. Fără gustul victoriei în această stagiune, trupa maramureșeană va avea parte de un nou meci dificil, adversarul fiind unul cu pretenții în acest sezon, care și-a propus accederea în play-off. Între cele două combatante de azi este o diferență de cinci puncte, Lotus a acumulat 6 puncte în urma a două succese, iar șomcutenii au doar un punct, în remiza albă de la Șimleu Silvaniei.
Programul etapei 4 (sâmbătă, 18 septembrie, ora 17.00)
CSM Satu Mare – Sportul Șimleu Silvaniei; CS Minaur Baia Mare – SCM Zalău; Lotus Băile Felix – Progresul Șomcuta Mare; CA Oradea – Luceafărul Oradea. Partida CFR II Cluj-Napoca – Someșul Dej s-a disputat ieri.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.