Cu maximum de puncte din Bihor

0
89

CA Oradea – CS Minaur Baia Mare 2-3 (1-1)

Derby-ul etapei 8 a Seriei 10 a revenit galben-albaștrilor, care au învins în deplasare pe CA Oradea, scor 2-3 (1-1), cu o reușită semnată în ultimele secunde ale jocului. Datorită acestui rezultat și pasului greșit făcut de Lotus la Satu Mare, CS Minaur a egalat la puncte liderul S10.
CA Oradea a fost echipa care s-a aflat în avantaj din minutul 33, Letan deschizând scorul în urma unui penalty. Oaspeții au egalat la ultima fază a reprizei, Ciocan marcând din lovitură liberă. Ciocan nu va ierta nici de la punctul cu var la zece minute de la reluare și Minaur conducea pentru prima oară. Al treilea penalty al partidei va consemna din nou egalitate în minutul 75, Letan realizând dubla pentru gazde. Ultima fază a jocului va consemna și trei puncte în contul oaspeților, Donca izbutind un gol de generic de la 35 m în vinclul porții adverse. • CS Minaur Baia Mare: Gudea – Potcoavă (32, Dunca), Oiță, R. Lazăr, D. Simion, D. Matei, Donca, R. Rus (63, Giurgiu), Văsălie (75, Nistor), Ciocan, Batchabi (75, Stanciu). Antrenor: Ciprian Danciu.
Luceafărul Oradea – Progresul Șomcuta Mare 1-5 (0-1)
Prima victorie a stagiunii pentru Progresul Șomcuta Mare a venit la codașa seriei Luceafărul Oradea, partidă adjudecată de maramureșeni cu scorul de 1-5 (0-1). Victoria formației antrenate de Dănuț Sabou nu a fost pusă la îndoială în niciun moment, oaspeții conducând la un moment cu un neverosimil 5-0. Paul Batin a dat iarăși o mână importantă de ajutor, fostul atacant de Liga 1 trecându-și în cont o triplă (14, 56, 86), dar a irosit și o lovitură de la 11 m, iar celelalte două goluri le-au aparținut lui Bogdan Jeler, la prima reușită la nivelul eșalonului terț, respectiv Mark Parnău (80). Golul de onoare al Luceafărului a fost semnat de Toderici în minutul 88. Cele trei puncte cucerite la Luceafărul trebuie confirmate și în ultima etapă a turului, când la Șomcuta va poposi o altă echipă aflată în suferință, CSM Satu Mare, grupare care a remizat în etapa de sâmbătă cu liderul Lotus (2-2). • Progresul Șomcuta Mare: Miholca – Negreanu (70, R. Marian), Cezar Bud, Lang, Tarța (46, B. Jeler), Raicu, Szecui (74, Sima), Parnău, Bușică (70, E. Piroska), Batin, Bîrle (70, Buhai). Antrnor: Dă­nuț Sabou.

Rezultatele etapei 8: CSM Satu Mare – Lotus Băile Felix 2-2; CA Oradea – CS Minaur Baia Mare 2-3; Luceafărul Oradea – Progresul Șomcuta Mare 1-5; CFR Cluj-Napoca II – Sportul Șimleu Silvaniei 2-0; Someșul Dej – SCM Zalău 2-0.

Ultima etapă a turului (sâmbătă, 23 octombrie, ora 15.00): Progresul Șomcuta Mare – CSM Satu Mare; SCM Zalău – Luceafărul Oradea; Sportul Șimleu Silvaniei – Someșul Dej; CS Minaur Baia Mare – CFR Cluj-Napoca II; Lotus Băile Felix – CA Oradea.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.