Minaur II, eșec împotriva liderului

0
50

CS Minaur II a pierdut confruntarea de acasă derulată împotriva liderului CSM Sighișoara, 25-31 (11-14), în cadrul etapei 5 din Divizia A masculină, Seria D. Cu portarul Buzogany adus de la prima echipă, juniorii lui Claudiu Clonovszki au încercat să ofere o replică echipei care nu a suferit niciun eșec în actuala stagiune, dar în cele din urmă CSM Sighișoara s-a dovedit o nucă prea tare. În urma pasului greșit, Minaur II se situează la mijlocul ierarhiei în Seria D, cu 6 puncte, iar CSM Sighișoara, este lider cu 13 puncte, unul peste CSM Făgăraș și cu trei în fața celor de la CSM Odorheiu Secuiesc.

• CS Minaur Baia Mare II: Buzogany, Horotan, Borcuti – Birtaș 7, Ardelean 5, B. Paul 3, Sabou 3, Ad. Maroșan 2, Pop 1, Hauler 1, Cioclu 1, Kovacs 1, An. Maroșan 1, Buciuman, A. Paul, Noțigan. Antrenor: Claudiu Clonovszki.
În etapa viitoare, Minaur II are parte de un nou meci complicat, la CSM Odorheiu Secuiesc, ocupanta poziției a treia. Meciul este planificat pentru vineri, 22 octombrie, de la ora 18.00.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.