Old-Boys: Minerul Baia Sprie – Lăpușul Târgu Lăpuș 2-2 (2-0)

0
77

Atmosferă de mare sărbătoare pe stadionul din Baia Sprie. Echipele de Old-Boys a Minerului Baia Sprie și a Lăpușului Târgu Lăpuș au jucat un meci de fotbal, al cărui rezultat final a fost decis de ”VAR”.
În teren, partida a fost aprig disputată, supertac­ticizată, cu execuții și goluri spectaculoase. Majoritatea jucătorilor au evoluat cu ambiție, „au băgat material”, după putință, iar în repriza treia s-au dezlănțuit, socializat și depănat amintiri.
Primele două reprize au avut o desfășurare diferită. În prima, gazdele au fost mai pragmatice și uneori norocoase, marcând două goluri, unul dintre ele (a primarului Alin Bîrda) fiind validat după consultarea ”VAR”. În repriza a doua, oaspeții au ieșit de la cabine mult mai motivați, fiind aspru „muștruluiți” de „Meșterul” Costel Aldea. Lăpușenii au alergat mai mult, au dominat jocul și au înscris de patru ori. Sistemul ”VAR” a anulat cele două reușite ale fotbalistului Cristi Pop, astfel partida încheindu-se la egalitate (2-2). Arbitrajul prestat de Ionică Șomcutean a fost contestat de ambele echipe, noroc că a fost pe fază arbitrul (Vasile Gherman) din camera ”VAR” care a rezolvat situația. De remarcat prestația lui Bogdan Țicală, cel mai nou venit în echipa de Old Boys a Minerului, care prin prestația sa a făcut diferența la acest joc. Lăpușenii s-au descurcat bine că l-au avut în teren pe Nicu Tulici (fost jucător în 1985 la Minerul Băiuț), care, cu un „trasor” executat din afara careului a egalat (la 1) Steaua București, într-un meci din Cupa României.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.