Compania aeriană HiSky Europe a pus în vânzare bilete de avion spre Milano și Londra de pe Aeroportul Internațional Maramureș

1
314

Începând de astăzi, maramureșenii pot achiziționa bilete pentru zborurile Baia Mare – Bergamo (Milano – Italia) și Baia Mare – Stansted (Londra – Anglia).
Pentru cursa Baia Mare – Stansted, zborurile vor începe în data de 18 decembrie și vor fi operate în fiecare miercuri și sâmbătă, iar prețurile biletelor vor fi de la 39.99 euro per zbor.
Cursa Baia Mare – Bergamo va fi operată din data de 20 decembrie, în fiecare zi de luni și vineri a săptămânii, iar prețurile biletelor încep de la 30.83 de euro per zbor.
Cursa Baia Mare – Beauvais (Paris – Franța) va fi operată de pe Aeroportul Maramureș din data de 8 aprilie 2022.
Biletele se pot achiziționa direct de pe site-ul companiei, respectiv www.hisky.aero și la agențiile partenere.
Consiliul Județean Maramureș a făcut eforturi mari pentru realizarea acestui obiectiv, iar acum maramureșenii vor putea beneficia, pentru prima dată de la ultimul zbor extern din 2009, de zboruri internaționale regulate, direct de pe Aeroportul Maramureș.
”Faptul că putem anunța punerea în vânzare a biletelor pentru primele zboruri externe, regulate, de pe Aeroportul Internațional Maramureș este un pas foarte important, atât pentru dezvoltarea județului și creșterea Aeroportului Maramureș, cât și pentru bunăstarea maramureșenilor, care au așteptat de multă vreme operarea de zboruri externe de pe aeroportul nostru, cu precădere spre aceste destinații.
În continuare, vom face eforturi și vom munci pentru a dezvolta aeroportul prin construcția unui nou terminal de pasageri și prin operarea de noi curse internaționale spre destinații dorite de maramureșeni”, a declarat Ionel Bogdan, președinte CJ Maramureș.
Biroul de presă al Consiliului Județean Maramureș

1 COMENTARIU

  1. Curse interne? Vara de exemplu la Constanța? Tot anul la București bine inteles, dar și la Iași (Bacău, Galați)? Dacă se dezvoltă un pic stilul de rent a car ca în SUA s-ar putea face să mergi în vacanță la mare sau în delegație sau la facultate în Moldova cu avionul.

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.