Țigări, în valoare de peste 34.600 lei, descoperite în Borșa

0
23

Polițiștii de frontieră din Sighetu Marmației au descoperit în curtea unui imobil din localitatea Borșa, abandonat, un autoturism despre care exista suspiciunea că ar fi folosit în activități de contrabandă.
În urma controlului, în portbagajul autoturismului au fost observate 4 colete învelite în folie neagră, specifice baxurilor cu țigări.
Proprietarul imobilului în curtea căruia a fost descoperit autoturismul a declarat că nu știe nimic despre marfa din mașină și nu s-a opus preluării autoturismului cu bunurile din interior de către polițiștii de frontieră.
La cercetarea zonei, polițiștii de frontieră au mai descoperit, într-o anexă, un sac de rafie plin cu pachete cu țigări.
Ulterior, autoturismul și țigările au fost transportate la sediul sectorului, unde, în urma inventarierii au rezultat 2.960 pachete cu țigări, de diferite mărci, în valoare de 34.632 lei, care au fost confiscate.
De asemenea, autoturismul, în valoare de aproximativ 12.500 lei, a fost indisponibilizat până la finalizarea cercetărilor.
În cauză, sub coordonarea unui procuror, se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă și depistarea tuturor persoanelor implicate.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.