Finala CS Hunedoara – Minaur, televizată

0
128

Turul finalei CS Hunedoara – CS Minaur Baia Mare, meci contând pentru promovarea în Liga 2, va fi televizat. Planificată inițial pentru sâmbătă, 4 iunie, de la ora 18, confruntarea se va disputa în aceeași zi, dar de la ora 16, la solicitarea televiziunilor, partida urmând să fie transmisă la Digi Sport 1.

La fel va fi și cu întâlnirile CS Tunari – Progresul Spartac București și CSM Slatina – AFC Odorheiu Secuiesc, care vor debuta tot la ora 16.
Alte două partide, în speță CSC Dumbrăvița – CSM Reșița și Dante Botoșani – Suporter Club Oțelul Galați, se vor desfășura la ora inițială, 18.
În altă ordine de idei, FRF dă speranțe de a ajunge în eșalonul secund și echipelor care nu vor promova pe teren. Astfel, în eventualitatea în care nu se vor completa toate locurile de Liga 2, numărul acestora va fi completat, în funcție de locurile vacante, de echipele care au pierdut promovarea în urma unor criterii sportive de departajare care trebuie îndeplinite, stabilite de membrii Comitetului de Urgență al FRF:
• Numărul de puncte obținute în runda finală a jocurilor de baraj.
• Golaverajul general rezultat din participarea la runda finală a jocurilor de baraj.
• Numărul de goluri marcate în runda finală a jocurilor de baraj.
• Dacă și după aplicarea criteriilor de mai sus, două sau mai multe echipe se află la egalitate, se vor aplica cele 3 criterii de mai sus, în aceeași ordine, cu privire la toate jocurile de baraj pentru promovare în Liga a 2-a (respectiv se vor avea în vedere atât jocurile din runda finală, cât și cele din runda semifinală).
• Dacă după aplicarea tuturor criteriilor menționate la punctele de mai sus, două sau mai multe echipe se vor afla la egalitate, departajarea se va efectua prin desfășurarea unui joc de baraj desfășurat pe teren neutru într-o singură manșă (dacă 2 echipe se află la egalitate) sau printr-un baraj desfășurat pe teren neutru între toate echipele aflate la egalitate (fiecare echipă va disputa un joc cu fiecare dintre celelalte echipe cu care se află la egalitate). În situația în care va fi necesară aplicarea acestui criteriu de departajare, Departamentul Competiții al FRF va stabili datele și locul de desfășurare.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.