Minor accidentat, urmat de distrugeri la autoturism

0
43

Luni seara, la ora 19.40, polițiștii băimăreni au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier pe strada Păltinișului.
La fața locului, polițiștii au constatat că un minor, de 6 ani, din Seini, aflat în calitate de pieton, a fost surprins și accidentat de un autoturism, condus de o femeie, de 31 de ani, din Baia Mare.
În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a minorului, care a fost transportat la Spitalul Județean.
Conducătoarea auto a fost testată alcoolscopic, rezultatul fiind ”zero”.
Evenimentul rutier a degenerat într-un scandal, motiv pentru care la locul producerii s-au deplasat mai multe echipaje de ordine publică și jandarmerie, care au reușit aplanarea conflictului.
Polițiștii au constatat că mai multe persoane, aflate în apropiere, au provocat distrugeri autoturismului implicat în accidentul rutier.
În continuare, polițiștii s-au sesizat din oficiu privind infracțiunea de tulburarea ordinii și liniștii publice și vătămare corporală din culpă și efectuează cercetări pentru identificarea tuturor persoanelor implicate în eveniment și stabilirea cu exactitate a faptelor.
Părții vătămate i-a fost adus la cunoștință dreptul de a depune plângere penală, în termen legal, cu privire la să­vâr­șirea infracțiunii de distrugere.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.