Fostul căpitan de la CFR Cluj are urmași… în fotbal

0
448

Marco Toma, fiul fostului căpitan de la CFR Cluj și actual antrenor de fotbal, Dorin Toma, vrea să calce pe urmele tatălui și recent a semnat primul contract de jucător profesionist.
Mijlocașul de bandă stânga sau dreapta, născut în 24.06.2004, a parafat un contract cu noua divizionară de eșalon trei CS Universitatea Alba Iulia. La noua echipă, Marco va fi antrenat de Mihai Manea, jucător trecut pe la FC Baia Mare la începutul anilor 2000.
“Un tânăr de mare perspectivă, foarte ambițios și cu o dorință de muncă ieșită din comun, este unul dintre jucătorii universitari care de pe benzi va încerca să vină cu centrări reușite, dar și pătrunderi spre poarta adversă pentru marcarea de goluri. Deși născut la Cluj, și-a petrecut întreaga carieră de junior la echipele din județele Maramureș și Satu Mare, printre care Sporting Maramureș, Minaur Baia Mare, Progresul Șomcuta Mare sau, cel mai recent, Energia Negrești-Oaș. Vine la CSU Alba Iulia pentru a-și etala talentele fotbalistice și a munci din greu pentru a ajunge în fotbalul mare… Marco Toma”, este descrierea făcută de CSU Alba Iulia pentru fiul fostului căpitan al CFR Cluj, Dorin Toma.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.