Azi și mâine, ultima etapă din Play-Off • SCM Timișoara – CSM Știința Baia Mare

0
36

Ultima etapă din Play-Offul Ligii Naționale de rugby se va disputa azi și mâine. Derbyul bucureștean Dinamo – Steaua este planificat pentru vineri, 7 octombrie, iar întrecerea care ne interesează pe noi, cea dintre SCM Timișoara și CSM Știința Baia Mare, se va derula sâmbătă, 8 octombrie, începând cu ora 11, pe Stadionul “Gheorghe Rașcanu”.
Campioana merge în Banat pentru a-și apăra actuala poziție din Play-Off, cea de lider, însă indiferent de rezultat CSM Știința Baia Mare va juca semifinala campionatului pe teren propriu. Cele 18 puncte sunt suficiente pentru a ocupa unul dintre primele două locuri, mai ales că pozițiile pe care sunt plasate Dinamo (14 puncte) și Steaua (13 puncte) – 2 și 3, se vor lupta între ele în etapa de final a acestei faze. Chiar dacă va ieși învingătoare, SCM Timișoara nu mai contează în această ecuație, în urma parcursului dezas­truos din Play-Off.
Există probabilitatea ca CSM Știința să se reîntâlnească în semifinale tot cu echipa din Banat, de data aceasta pe Arena Zimbrilor, cu condiția ca băieții lui Eugen Apjok să bifeze al cincilea succes din Play-Off.

Program etapa 6, ultima din Play-Off
• Vineri, 7 octombrie: CS Dinamo București – CSA Steaua București (ora 18.15, Prima Sport 1)
• Sâmbătă, 8 octombrie: SCM Timișoara – CSM Știința Baia Mare (ora 11, Rugby TV).

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.