Tinerii cu dizabilități și personalul Asociației Esperando au dat startul Caravanei dizabilității – ,,Învățăm să fim toleranți!”

0
47

Tinerii cu dizabilități și personalul Asociației Esperando au dat startul Caravanei dizabilității – „Învățăm să fim toleranți!” Prima acțiune a avut loc la Școala Gimnazială ,,Nicolae Iorga” Baia Mare, unde aceștia au fost alături de cadre didactice și elevi ai acestei școli (clasele a II-a D și a VI-a B).
Scopul întâlnirilor este de a-i implica pe copiii și tinerii din școli în procesul de combatere a intoleranței cu privire la tinerii cu dizabilități și integrarea acestora în viața comunității. De asemenea, prin intermediul acestor activități comune s-a dorit crearea unui climat de intercunoaștere, pentru a-i face pe copiii și tinerii din comunitate să conștientizeze potențialul, interesele și nevoile persoanelor cu dizabilități.
Asociația Esperando mulțumește directorului și cadrelor didactice implicate în această acțiune și sunt recunoscători pentru buna colaborare pe care o au cu Școala Gimnazială ,,Nicolae Iorga” Baia Mare.
Întâlnirea a fost organizată în cadrul proiectului VEDA – Voluntariat, Educație, Dizabilitate, Acțiune. Acest proiect este realizat cu sprijinul financiar al Consiliului Județean Maramureș și se derulează în perioada iulie – noiembrie 2022.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.