WildCats Baia Mare, vicecampioană națională la baschet

0
249

Echipa de Under 12 baschet a clubului băimărean WildCats a devenit vicecampioană națională, 4×4, indoor. Turneul final, atât la fete, cât și la băieți, a fost organizat la Târgoviște de Federația Română de Baschet. La startul competiției s-au regăsit 24 de echipe la băieți, respectiv 12 la fete.
Băimărenii, antrenați de Sebastian Man, au fost repartizați în Grupa A a turneului final, alături de CSM Ploiești, CSȘ Târgoviște Tonika și Axiopolis Cernavodă. Doar victorii a obținut WildCats în grupe: 56-50 cu CSM Ploiești, 67-48 cu Axiopolis Cernavodă și 42-40 cu CSȘ Târgoviște. Context în care echipa băimăreană și-a asigurat prima poziție în Grupa A. În semifinale, Wild­Cats a luptat pentru un loc în finală cu ABC Slam București, meci adjudecat de băieții lui Sebi Man cu 54-45. Cu patru victorii din tot atâtea dueluri, Wild­Cats nu a mai avut șansă în ultimul act și a cedat împotriva celor de la ABC Laguna Alb București cu 35-55. Pe podium s-a mai clasat CSȘ Târgoviște, care a dispus în finala mică de ABC Slam București, 61-32.
WildCats a câștigat nu numai titlul de vicecampioană națională, ci și titlul de cel mai tehnic jucător, trofeu adjudecat de Emil Istrat.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.