„Chefii la cuțite” au gătit pentru bătrânii din Baia Sprie

1
479

Lăsatul secului pentru Postul Nașterii Domnului va fi de neuitat pentru bunicii Căminului pentru Persoane Vârstnice din Baia Sprie.
La inițiativa lui Sabin Bumb și a fiului său Florin, din Tăuții de Sus, participanți la emisiunea „Chefi la Cuțite”, zece colegi din platoul de la București, au venit să gătească pentru vârstnicii instituționalizați. Au fost prezenți bucătari din sudul și vestul țării, Liban sau Scoția. Astfel, „chefii la cuțite” și-au luat rolul în serios. Au adus cu ei cele necesare pentru ca vârstnicii să se bucure de un adevărat festin culinar. De asemenea, ei au lucrat sub presiunea timpului la fel ca în cadrul celebrei emisiuni, televizate. „Am venit cu drag să le facem o bucurie vârstnicilor din Baia Sprie.

Am aflat despre soarta lor de la colegul Sabin Bumb, astfel că am răspuns imediat acestei provocări. Am avut parte de o primire specifică maramureșenilor. Maramureșul este minunat și cu siguranță ne vom reîntoarce”, au mărturisit la final, invitații de la „Chefi la cuțite”.

1 COMENTARIU

  1. Buna ziua, menumesc Sammy Agopian, unul din bucatari participati la eveniment, vreau sa va duc aminte ca a fost o gresala si daca puteti il corectati, e scris Libia, si trebuie sa fi Liban… Multumesc

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.