Târg de nunți, 10 -12 februarie

0
163

Tendințele anului 2023 în materie de nunți vor fi promovate, în perioada 10 – 12 februarie, în galeria centrului comercial Baia Mare Value Centre, în cadrul târgului de nunți “Nunta de la A la Z”, eveniment organizat de Camera de Comerț și Industrie Maramureș în parteneriat cu Baia Mare Value Centre.
Organizatorii pregătesc pentru cuplurile care urmează să se căsătorească o gamă variată de produse care îi vor ajuta pe viitorii miri să își organizeze nunta.
Evenimentul poate să devină o experiență unică și de neuitat pentru invitați prin ecranele LED, unde pot fi redate efecte de lumini, materiale foto, video sau chiar filmarea live a nunții. De asemenea, cei interesați vor mai putea găsi la târg sisteme de sunet, lumini și scenă pentru artiști, aranjamente și decoruri florale / aranjamente pentru diferite evenimente și petreceri, rochii de mireasă și de gală, invitații, mărturii și pungi cadou etc.
Agenții economici din industria nunților care doresc să își promoveze oferta de produse și servicii se pot înregistra la Camera de Comerț și Industrie Maramureș, tel. 0733674898, e-mail: expo@ccimm.ro.
Expoziția “Nunta de la A la Z”, aflată la a XVI-a ediție, va putea fi vizitată în perioada 10 – 12 februarie, între orele 10 – 21.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.