3.000 lei pentru a urma un curs de bucătar

1
201

În cadrul proiectului “Acces pe piața muncii” se fac înscrieri pentru un curs de formare profesională în meseria de bucătar, pentru care se acordă o subvenție 3.600 lei.
Cursul durează 720 de ore, fiind împărțit în 240 ore de teorie și 480 ore de practică. Transportul până la locurile de teorie sau practică este decontat, iar hrana este asigurată zilnic în cadrul orelor de teorie.
Participanții așteptați la curs trebuie să aibă domiciliul în județele Cluj și Maramureș. De asemenea, e obligatoriu să fie șomeri, din categoria de vârstă 29-64 ani, persoane care trăiesc din ajutor social sau alte ajutoare, și studenți.
Pentru înscrieri trebuie să completați
formularul de la adresa: https://forms.gle/8Qat6ABMoVG6GjuA9.
De asemenea, puteți scrie la adresa: mail@rogepa.com sau rogepa.srl@gmail.com. Informații suplimentare la tel. 0742271352 sau 0742271374.

1 COMENTARIU

  1. Ar fi ideal sa existe cursuri de aceasta natura si pentru alte meserii care sunt cerute pe piata muncii.Toate acele forme de pregatire profesionala si de invatamant ar trebui sa se opreasca in a emite diplome si calificari pentru tineri ,care nu mai sunt cerute pe piata muncii si reprezinta o pierdere de timp pentru cursanti.

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.