Tineri reținuți pentru furtul unor camere de supraveghere

0
45

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Baia Mare au identificat doi tineri, de 23 și 24 de ani, ambii din Baia Mare, bănuiți de comiterea infracțiunilor de furt calificat, în dauna a 3 societăți comerciale.
În fapt, 3 sesizări au fost înregistrate la Poliția Municipiului Baia Mare în zilele de 2 și 3 februarie, prin care persoanele vătămate au reclamat că, la sfârșitul lunii ianuarie și începutul lunii februarie, persoane necunoscute au sustras camerele de supraveghere montate, aparținând unor societăți comerciale din municipiu.
Într-una dintre sesizări, persoana vătămată, un bărbat, de 63 de ani, din Baia Mare, a relatat că persoanele au sustras camera de supraveghere în 22 ianuarie, iar ulterior, după montarea unei alte camere video, aceștia au acționat din nou în 28 ianuarie, prin aceeași metodă.
Polițiștii au efectuat activități informativ-operative și prin ordonanță, a fost dispusă reținerea unui tânăr, de 24 de ani, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat în formă continuată, înfăptuită prin patru acte materiale, și reținerea unui alt tânăr, de 23 de ani, ambii din Baia Mare, sub aspectul comiterii infracțiunii de complicitate la furt calificat.
În continuare, se efectuează cercetări, sub coordonarea instanței de judecată, în vederea luării măsurilor care se impun.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.