Coordonator de joc de la Vâlcea pentru sezonul viitor

0
53

Ziua și transferul la echipă feminină de handbal a CS Minaur Baia Mare. După ce gruparea din Liga Florilor a reușit să obțină semnătura a două jucătoare spaniole, pivotul Alba Chiara Spugnini Santome și interul stânga Maria Gomes Costa, ambele de la clubul spaniol Rocasa Gran Canaria, precum și a suedezei Amelia Lundback, clubul băimărean perfectează și transferuri autohtone.
Amalia Mihaela Coman este ultimul transfer anunțat de CS Minaur, jucătoare ce evoluează pe postul de conducător de joc. Născută în 29 iulie 2000 în București, Amalia vine la Minaur de la SCM Râmnicu Vâlcea, contractul acesteia cu formația antrenată de Raul Fotonea urmând să intre în vigoare de la 1 iulie 2023.
Amalia a început hand­balul în 2009 la Școala nr. 88. Din 2012 a plecat la Școala Nr. 181, unde a evoluat până în 2014, când a trecut la CSM București, cu care a devenit campioană națională și vicecampioană la junioare. În 2019 a semnat cu HC Zalău, iar de aici a fost împrumutată la Știința București. Din vara lui 2022 joacă pentru SCM Râmnicu Vâlcea. După 18 etape în Liga Florilor MOL, Amalia are 8 goluri marcate.
Viitoarea jucătoare a Minaurului are în CV convocări la toate loturile naționale de junioare și tineret.
Sursa: csminaur.ro

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.