Țigări, în valoare de 53.000 lei, confiscate la frontiera de nord

0
9

Marți seara, polițiștii de frontieră din Valea Vișeului au observat un autoturism de te­ren care se deplasa dinspre frontieră către interiorul țării, pe un drum forestier.
La puțin timp, autoturismul s-a oprit, iar din interior au ieșit doi bărbați care au fugit în direcții diferite, ignorând somațiile verbale ale polițiștilor de frontieră și cele 3 focuri de avertisment trase în plan vertical.
S-au dispus măsuri de monitorizare a zonei în vederea identificării și reținerii persoanelor care au fugit, iar în interiorul autoturismului de teren marca Volkswagen Touareg, cu număr de înmatriculare specific Franței, au fost observate mai multe colete voluminoase care conțineau țigări.
S-a luat măsura conducerii mijlocului de transport cu țigări la sediul sectorului, unde, în urma inventarierii au rezultat 4.510 pachete cu țigări, în valoare de 53.000 lei.
Autoturismul, în valoare de 25.000 lei, a fost indisponibilizat, iar țigările au fost confiscate.
În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă și pentru documentarea întregii activități infracționale.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.