A început programul ”Litoralul pentru toți”

0
26

Federația Patronatelor din Turismul Românesc a lansat o nouă ediție a programului “Litoralul pentru toți”, cu prețuri cu până la 70% mai mici față de cele din vârful sezonului.
Astfel, potrivit tarifelor de pe site-urile operatorilor de turism, până pe data de 18 iunie, românii pot petrece un sejur la mare cu tarife pornind de la 52 lei/noapte/persoană, preț ce include doar cazare, fără mic dejun, la un hotel de 3 stele din stațiunea Venus.
În stațiunea Mamaia, prețurile pornesc de la 101 lei/noapte/persoană în cameră dublă, ofertă valabilă la un hotel de 3 stele, iar în stațiunile din sudul litoralului, tarifele încep de la 57 lei/noapte/persoană în cameră dublă la un hotel de 3 stele.
Pachetele all-inclusive sunt disponibile la prețuri ce pornesc de la 200 lei/noapte/persoană în camera dublă la o unitate de 3 stele din stațiunea Jupiter.
Rezervările se pot face direct la hotel sau prin intermediul agențiilor de turism. La fel ca în edițiile anterioare, pachetele turistice pot fi achitate și cu vouchere de vacanță.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.