Concurs: „Poartă o ie cu mândrie!”

0
66

În perioada 6-22 iunie 2023, organizatorii evenimentului MândrIE maramureșeană derulează cel mai așteptat concurs cu premii ce are în centru IA. Regulamentul detaliat al campaniei se găsește pe pagina de facebook MândrIE maramureșeană.
An de an, numărul mare de poze primite a arătat că în Maramureș oamenii iubesc tradițiile și păstrează cu sfințenie portul popular pe care îl îmbracă ori de câte ori au ocazia. Pornind de la acest fapt și din dorința de a încuraja cât mai mulți tineri să poarte straie populare a luat naștere acest concurs, “ Poartă o IE cu MândrIE!”
Ce aveți de făcut? Pentru început, să vă faceți o poză în IE sau costum popular și să o trimiteți pe pagina MândrIE maramureșeană însoțită de o scurtă descriere cu subiectul “ce te leagă de IA ta”. Câștigătorii vor fi aleși în func­ție de: cel mai mare număr de like-uri primit la poza din concurs (poza postată pe pagina MândrIE Maramureșeană) – premiul 1; cel mai mare număr de distribuiri a pozei din concurs – premiul 2; cea mai frumoasă descriere – premiul 3.
Regulamentul detaliat al campaniei se regăsește pe pagina de facebook MândrIE maramureșeană.
Premiile vor consta în: bilete de avion, pachete de cazare cu masă, produse realizate cu migală de artizani locali, produse cosmetice, vouchere valorice de peste 2000 de lei și bineînțeles o IE. (o.m.)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.