Nicoleta Sasu, medalii de argint și bronz la CE de Masters

0
84

În Elveția, la Adelboden, s-au desfășurat Campionatele Europene de alergare montană, categoria Masters, competiție la care au participat, cu delegația României, și doi sportivi de la ACS Athletic Târgu Lăpuș – Nicoleta Sasu și Artur Miklos.
Două medalii a cucerit Nicoleta Sasu, argint cu echipa României, respectiv medalie de bronz la individual în proba de 8,8 km, cu 660 m diferență de nivel, categoria 35 ani. “A fost o cursă intensă, aer cald și uscat (27°C), neașteptat pentru o asemenea altitudine, m-am hidratat cu apă la toate punctele, iar bureții cu apă au fost de un real ajutor pentru răcorire. Traseul a fost în mare parte urcare, iar finișul la fel, în pantă de aproximativ 300 m”, a precizat Nicoleta pe pagina de socializare.
Artur Miklos a terminat, în schimb, cele două probe la care s-a înscris, în primii 10. La proba de 8,8 km, cu start la cota 1.450 m și finiș la 2.100 m, Arthur s-a poziționat cu echipa pe locul 6, categoria M45, iar la individual, categoria M50, acesta s-a clasat pe locul 9. De remarcat că Arthur Miklos a revenit în Elveția după 20 de ani. A mai participat la diverse competiții în 1995, 1996 și 1997 la Biel/Bienne, respectiv în 2003 la Zurich.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.