„Avram Iancu” – „Școală din viitor”

0
37

Școala Gimnazială “Avram Iancu” Baia Mare se numără printre cele 50 de școli din România selectate în programul “Școala din viitor”, coordonat de Junior Achievement Romania, în parteneriat cu Fundația Vodafone Romania.
Astfel, începând cu acest an școlar, școala va avea acces la conținutul educațional exclusiv din platforma www.scoaladinviitor și, totodată, a fost dotată cu un kit tehnologic pentru desfășurarea de activități care susțin dezvoltarea competențelor digitale ale elevilor.
Fundaţia Vodafone Romania, în parteneriat cu Junior Achievement România, a desemnat recent cele 50 de unități școlare ce vor fi organizate sub forma unor centre pentru dezvoltarea competențelor digitale ale elevilor cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani.
În 2023-2024, peste 10.000 de elevi din școlile din Rețeaua Școala din viitor vor avea acces gratuit la conținuturi educaționale disponibile exclusiv pe platforma www.scoaladinviitor.ro, la dotări cu kituri tehnologice care permit derularea la clasă a unor activități bazate pe realitatea augmentată și jocuri video, precum și la sesiuni de formare pentru profesori.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.