Familia Ionescu din Cavnic are nevoie de lemne pentru foc

0
62

În condițiile în care temperaturile sunt tot mai scăzute, familia Ionescu din Cavnic, formată din doi adulți și 11 copii (dintre care 7 aflați în întreținere), are mare nevoie de lemne pentru foc.
Pentru a trece cu bine de iarnă, Mihai Sorin Ionescu spune că o cantitate de 10 metri cubi de lemne ar fi suficientă pentru a acoperi consumul sobelor din casa situată pe strada Eliberării nr. 32.
De asemenea, familia primește cu bucurie și alimente, haine și încălțăminte pentru copii, rechizite necesare celor mici pentru școală.
Momentan, singurele surse de venit ale acestei familii sunt: ajutorul social, indemnizația de handicap a tatălui (Mihai Sorin Ionescu este diagnosticat cu schizofrenie paranoidă și îi lipsește un rinichi) și alocațiile copiilor.
Detalii despre maniera în care se pot face donații se pot obține la telefon 0746706639 la care răspunde tatăl copiilor, Mihai Sorin Ionescu.
În luna martie a anului 2018, familia Ionescu a trecut printr-o grea încercare. Atunci, casa lor a ars într-un incendiu, dar în scurt timp, comunitatea din Cavnic, dar și oameni din alte localități s-au mobilizat exemplar pentru a amenaja un spațiu locuibil pentru cei 13 membri ai familiei.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.