Maramureșeni depistați cu aproximativ 13 grame de substanțe interzise

0
17

• Sâmbătă seara, în jurul orei 23, un echipaj mobil din Vișeu de Sus a oprit pentru control, în localitatea Vișeu de Sus, un autoturism Volkswagen înmatriculat în România, condus de către o tânără, în vârstă de 28 de ani, domiciliată în județul Maramureș.
În autoturism, se mai afla, în calitate de pasager, un tânăr, de 18 de ani, tot din județul nostru.
În urma verificărilor, polițiștii de frontieră au descoperit două pliculețe, ce conțineau un praf de culoare alb-cristalină (posibil MDMA), în greutate de aproximativ 2 grame, despre care tânărul a declarat că sunt pentru consum propriu.
• Imediat după miezul nopții, polițiștii de frontieră au oprit pentru control, în Crăciunești, un autoturism BMW, înmatriculat în România, în care se aflau patru persoane.
Și în acest caz, în urma controlului mijlocului de transport, pe bancheta din spate, a fost descoperit un pliculeț ce conținea aproximativ un gram cu substanță de culoare verde-olive (posibil Cannabis). Totodată, asupra unuia dintre pasagerii ce se aflau pe bancheta din spate, a mai fost descoperit un pliculeț ce conținea o substanță de culoare alb-cristalină (posibil MDMA), de aproximativ 10 grame. Și acest tânăr a declarat faptul că substanțele erau pentru consum propriu.
Pliculețele susceptibil a fi substanțe interzise au fost ridicate în vederea expertizării și continuării cercetărilor de către procurorii DIICOT.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.