La 8 ani, Anais Maria Ţicală, „Vedeta Familiei”, vrea să demonstreze că „Românii au talent”

0
2882

Anais Maria Ţicală are doar 8 ani şi deja a adunat numeroase „roade” în palmaresul său de mică artistă. Cântă de pe la vârsta de 3 ani, atunci când a câştigat şi un titlu de Miss Baia Mare. A început cu muzica uşoară, iar acum mărturiseşte că iubeşte să cânte în principal muzică populară.

Printre premiile obţinute se numără trofeul câştigat în emisiunea-concurs „Vedeta familiei”, de pe TVR1. A fost prezentă şi în alte concursuri muzicale de unde s-a întors cu premii. De asemenea, Anais Maria Ţicală a avut mai multe participări în emisiunile posturilor de televiziune ce promovează muzica populară. Recent, Anais Ţicală a trecut şi de preselecţiile pentru celebra emisiune, „Românii au talent”.
Anais Maria Ţicală s-a născut în Vişeu de Sus, dar locuieşte în Baia Mare.
„Mereu mi-a plăcut să cânt, de când eram mai mititică obişnuiam să cânt alături de păpușile mele. Îmi place foarte mult să cânt, să dansez şi să mă filmez. De la vârsta de 3 ani şi jumătate mi-am început cariera muzicală. Atunci am participat la Gala Frumuseţii, în Baia Mare, unde am luat locul 1, adică am primit titlul de Miss Baia Mare şi Miss Tl Plus Maramureş. Am cântat la concursul de Miss, m-a remarcat o doamnă profesoară care mi-a propus să mă înscriu la canto”, a relatat Anais Ţicală, despre începuturile sale muzicale.
În prezent, Anais Maria Ţicală studiază cu profesoara de muzică, Roxana Drule. A început cu muzica uşoară, dar a continuat cu muzica populară.

„După ce am fost la un concurs de muzică populară, din zona Maramureș, m-am îndrăgostit pe loc de acest gen muzical”, a adăugat Anais Maria Ţicală.
Mica artistă a participat la emisiunea-concurs „Vedeta familiei”, de unde s-a întors cu trofeul, a fost la diferite competiţii muzicale din ţară, a participat şi în emisiunile posturilor de televiziune: Etno, Hora, Favorit, Exploris, Maramureş Tv etc.
Printre premiile obţinute de-a lungul anilor de Anais se află: trofeul la Concursul Naţional de Talente „Liga Campionilor”, Cluj, director Mihai Trăistariu; trofeul la Concursul Naţional de Folclor, Bobota, 2023; premiul I la Concursul Naţional de Muzică Populară şi Uşoară, Târgu Jiu, 2022; trofeele la secţiunile muzică uşoară şi populară la concursul „Fii star în ţara ta”; premiul I la Concursul internaţional „Armonii de toamnă”, Bucureşti, 2022; premiul I la Concursul „Ce mică-i vacanţa mare”, Timişoara, 2022 etc.
De asemenea, Anais este deseori invitată să cânte la nunţi şi botezuri. În plus, copila are 2 melodii proprii, cântate pe canalul propriu de YouTube, Anais Show, şi pe pagina oficială Anais Maria Ţicală. În viitor, micuţa artistă vrea să lanseze alte melodii şi să înregistreze colinde.
„Nu vreau să mă opresc aici, mi-aș dori să ajung o mare vedetă, deoarece iubesc muzica. Atunci când sunt pe scenă sau la nuntă, când văd că pot să înveselesc oamenii, mă simt cel mai bine, mă simt împlinită”, a concluzionat Anais Maria Ţicală.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.