Recrutare pentru admiterea în instituțiile de învățământ postliceal

0
321

– informații furnizate de comisar șef Marius Cârlan –
Inspectoratul de Poliție al Județului Maramureș a declanșat activitatea de selecție a candidaților pentru concursurile de admitere în instituțiile de învățământ postliceal ale Ministerului Afacerilor Interne, respectiv Școala de Agenți de Poliție “Septimiu Mureșan” Cluj-Napoca și Școala de Agenți de Poliție “Vasile Lascăr” Câmpina, sesiunea octombrie 2023 – februarie 2024
Condițiile legale de participare, etapele de recrutare și selecție și alte informații utile se găsesc pe site-ul IPJ Maramureș, www.mm.politiaromana.ro./cariera/admitere.
Înscrierile se fac până în 5 noiembrie, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică, prin completarea și depunerea Cererii-tip de înscriere, exclusiv în format electronic, la adresa de e-mail a unității de recrutare, respectiv resurseumane@mm.politiaromana.ro, iar depunerea dosarelor de recrutare se face până în 24 noiembrie, la sediul IPJ din Baia Mare, str. 22 Decembrie nr. 37 – Serviciul Resurse Umane, tel. 0262207711, de unde pot fi obținute și alte relații suplimentare.
Cifrele de școlarizare aprobate pentru sesiunea octombrie 2023 – februarie 2024 sunt:
• Școala de Agenți de poliție “Vasile Lascăr” Câmpina – 1.340 locuri, din care 20 pentru romi și 10 pentru alte minorități.
• Școala de Agenți de poliție “Septimiu Mureșan” Cluj-Napoca – 300 de locuri, din care 2 pentru romi și 2 pentru alte minorități.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.