În Moisei • Investiții prin implementarea unui proiect transfrontalier

0
28

La Primăria Comunei Moisei a avut loc, săptămâna aceasta, o conferință de informare cu privire la implementarea proiectului „Împreună, pregătiți pentru situații de urgență” finanțat prin Programul ENI – HUSKROUA 2014-2020.
Printre invitați s-au numărat: vicepreședintele Consiliului Județean – Radu Trufan, primarul comunei Solotvyno – Vasily Yovdyi și comandantul Detașamentului de Pompieri Vișeu de Sus – Coman Georgian.
„Am avut privilegiul de a deveni parteneri cu o instituție și o comunitate de excepție, Comuna Solotvyno și Primăria Solotvyno, din Ucraina, construind împreună o adevărată echipă comună. Am fost onorați să îi salutăm pe partenerii noștri de la Primăria Solotvyno, care au fost prezenți alături de noi la această întâlnire, fiind reprezentați de către primarul Vasily Yovdyi, împreună cu colegele din echipa de proiect, Diana Shtefan și Chuban Melania”, a spus Grigore Tomoiagă, primarul din Moisei.
Obiectivele primăriei Moisei în cadrul acestui proiect au fost următoarele: lucrări de infrastructură pe drumul Valea Secătuirii, în Comuna Moisei; înscrierea în Cartea Funciară a drumurilor din domeniul public; achiziții de – buldoexcavator jcb 4cx, tractor Belrus, remorcă vidanjă, remorcă 5t, sirenă electrică și generator electric 33kw. Comuna Moisei se află la al doilea proiect implementat în cadrul acestui program.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.