Haideți să-i ajutăm! O tânără familie din Chiuzbaia a rămas fără acoperiș în plină iarnă

0
69

În noaptea de 4 spre 5 decembrie, un incendiu izbucnit la o gospodărie din Chiuzbaia a lăsat o familie, cu doi copii, fără acoperiș deasupra capului în plină iarnă și fără tot ce au agonisit.
Au ars inclusiv jucăriile celor doi copii: un băiat de 4 ani, și o fetiță de un an. Părinții au reușit să salveze doar câteva hăinuțe.
Incendiul le-a mistuit casa și le-a schimbat viața, însă părinții și-au arătat recunoștința față de Dumnezeu că în incendiu nu și-au pierdut copilașii, fiind pregătiți s-o ia de la zero.
Comunitatea băimăreană se mobilizează să le ofere un sprijin, însă pentru a le fi asigurate condițiile unui trai, fie el și modest, este nevoie de un efort comun și consistent.
Casa trebuie reconstruită de la zero, pornind de la fundație. În acest sens, cei care pot contribui cu un mic sprijin, sunt rugați să intervină și să doneze, mai mult sau mai puțin, în funcție de posibilități.
Cei care au posibilitatea să-i ajute cu materiale de construcții sunt rugați s-o facă deoarece acestea sunt necesare și importante pentru ca familia să-și reia viața la normal, chiar dacă amintirea flăcărilor roșii și a fumului cenușiu nu va fi ștearsă niciodată din memoria lor.

Contul de donații în lei, deschis la BCR, este: RO40 RNCB 0034 1240 4850 0001 –
Tempelean Monica.
Mai multe informații la tel. 0771668346 – Norbert.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.