Excursie a elevilor de la „Iorga” în Slovacia și Polonia

0
82

În perioada 30 noiembrie – 2 decembrie, elevi și cadre didactice de la Școala Gimnazială “Nicolae Iorga” din Baia Mare (director, prof. Codruța Cozma și dir. adj. Beata Balint) au luat parte la o vizită culturală impresionantă, în Slovacia și Polonia.
La inițiativa profesoarei de istorie Natalia Dancu, elevii claselor a VII-a și a VIII-a au vizitat numeroase obiective turistice din Slovacia și Polonia, alături de profesoarele Crina Ciule și Elena Hendre.
„Fiecare vizită a avut efectul scontat. Cele culturale, ca cea desfășurată în orașul Kosice, cu a lui impunătoare catedrală ,,Sf. Elisabeta” și Operă de Stat (Slovacia), secondată de vizitarea castelului Wawel, a cartierului evreiesc sau a celebrei mine de sare, Wieliczka, din Cracovia (Polonia), au fascinat privitorii și au contribuit major la îmbunătățirea cunoștințelor generale ale tuturor participanților. În ceea ce privește vizita lagărelor de concentrare de la Auschwitz și Birkenau din Polonia, fiecare secundă a sensibilizat toate simțurile”, a transmis prof. Elena Hendra, consilier educativ.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.