Organigrama Consiliului Județean Maramureș, „umflată” periodic

0
731

Din 4 în 4 ani, se observă o modificare a organigramei Consiliului Județean. Fiecare șef al administrației județene are grijă să lase moștenire o organigramă „umflată”. Nu face excepție nici actualul președinte al Consiliului Județean, în ultima ședință ordinară a forului administrativ fiind adoptată noua organigramă, căci așa sunt cerințele legii. Potrivit organigramei, aparatul de specialitate al CJ include 205 posturi.
În anul 2004, la preluarea mandatului de președinte de către Marinel Kovacs, organigrama Consiliului Județean Maramureș prevedea 131 de posturi. În timp, organigrama s-a tot înmulțit. Astfel, la finalul mandatului președintelui Mircea Man, organigrama număra 166 de posturi, iar pe vremea fostului președinte al Consiliului Județean, Zamfir Ciceu, s-a ajuns la 193 de posturi. Nici fostul șef al administrației maramureșene nu a fost zgârcit cu numărul angajaților, astfel încât organigrama a mai crescut cu 5 posturi.
Conform noii hotărâri de Consiliu Județean, actuala organigramă numără 458 de posturi pentru aparatul propriu și instituțiile din subordine, din care 205 posturi pentru aparatul de specialitate și 253 pentru instituțiile din subordine. Prin aceeași decizie s-a stabilit “numărul total de 37 de posturi de conducere la nivel de ordonator principal de credite din care 20 de posturi de conducere pentru aparatul de specialitate al CJ”.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.