România, victorii cu Argentina și Bosnia-Herțegovina

0
36

Naționala de handbal masculin a României are un moral ridicat înaintea Campionatului European din Germania în urma ultimelor două rezultate. Victorii cu Argentina și Bosnia-Herțegovina la Yellow Cup din Elveția.
Vineri, ”tricolorii” au trecut de ”pume” cu 30-23 (15-11), meci în care băimărenii Gabriel Cum­pănici și Robert Nagy au marcat 5 goluri. Patru în contul centrului Cumpănici și un gol pentru pivotul Nagy. Celelalte reușite din acest meci au fost realizate de Tărîță 4, Negru 4, Stanciuc 3, Sadoveac 2, Nistor 2, Grigoraș 2, Racoțea 2, Constantina 2, Ilie 1, Caba 1, Dedu 1 și Ghiță 1.
Sâmbătă, România a învins mult mai clar Bosnia-Herțegovina, 29-19 (10-6), în ultimul test dinaintea turneului final. Gabriel Cumpănici și Robert Nagy, jucători proveniți de la CS Minaur, au marcat câte un gol. Restul golurilor au fost semnate de Tărîță 5, Grigoraș 4, Nistor 4, Racoțea 3, Buzle 3, Rotaru 2, Constantina 2, Dedu 2, Stanciuc 1 și Ghiță 1.
România va pleca azi în Germania și este repartizată la turneul final al Campionatului European în Grupa B, unde va întâlni Austria (12 ianuarie), Spania (14 ianuarie) și Croația (16 ianuarie). Primele două clasate se vor califica în grupele principale.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.