Reținut pentru infracțiuni rutiere

0
31

Față de bărbatul de 33 de ani, din Mireșu Mare, depistat de polițiști, în 30 ianuarie, în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat cu 128 de km/h prin localitate și fără să dețină permis de conducere, s-a dispus reținerea pentru 24 de ore.
Bărbatul a fost depus în arestul Poliției.

Ordine de protecție provizorii emise de polițiști

În Baia Mare 
• Polițiștii au fost sesizați de către o tânără, de 26 de ani, că are un scandal cu concubinul său.
La fața locului, polițiștii au identificat apelanta, iar în urma verificărilor s-a stabilit că a fost agresată fizic și amenințată de către concubinul său, de 31 de ani.
Pe numele bărbatului a fost emis un ordin de protecție provizoriu și se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de violență în familie și amenințare.
• Sâmbătă seara, la ora 22.30, polițiștii au fost sesizați de către o tânără, de 18 ani, că, concubinul mamei sale provoacă scandal.
La fața locului, polițiștii au stabilit că, mama apelantei, de 43 de ani, ar fi fost agresată fizic de către concubinul său, de 48 de ani, iar în momentul în care apelanta a intervenit pentru aplanarea conflictului, ar fi fost și ea agresată fizic de bărbat și i-ar fi distrus telefonul mobil.
În cauză, pe numele bărbatului a fost emis un ordin de protecție provizoriu și se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de violență în familie și distrugere.
În Dragomirești 
Polițiștii au fost sesizați de către o femeie, de 27 de ani, că a fost agresată fizic de către soacra sa.
La fața locului, polițiștii au stabilit că soacra apelantei, de 56 de ani, ar fi agresat-o fizic pe nora sa.
Pe numele femeii a fost emis un ordin de protecție provizoriu și se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie.
În Ulmeni 
Polițiștii au fost sesizați de către o femeie, de 49 de ani, din Arduzel, despre faptul că soțul său, de 54 de ani, a amenințat-o.
În cauză, pe numele bărbatului a fost emis un ordin de protecție provizoriu și se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de amenințare.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.