A reînceput reabilitarea energetică a clădirilor în Vișeu de Sus

0
26

Alte două noi șantiere au fost deschise în orașul Vișeu de Sus. Astfel, după începerea lucrărilor la Școala Nr. 5 Valea Scradei, se continuă cu alte obiective finanțate, de această dată, prin PNRR.
Concret este vorba despre Grădinița Nr. 2 (”Țipțerai”) – strada 9 Mai. Lucrările de aici ţin de renovare energetică şi cuprind, în principal, reabilitarea termică a clădirii (refacere termosistem, înlocuire tâmplărie PVC, refacere șarpantă), reabilitarea termică a sistemelor de încălzire și de apă caldă de consum, reabilitarea / modernizarea instalațiilor de iluminat, sisteme alternative de producere a energiei și alte lucrări accesorii.
La blocul C8, str. 22 Decembrie – principalele lucrări sunt cele de înlocuire și refacere a șarpantei, refacere coșuri de fum, schimbare tâmplărie PVC la toate apartamentele și construirea unui sistem termoizolant care va conduce la reducerea semnificativă a cheltuielilor pentru încălzire.
Toate aceste proiecte sunt menite să îmbunătățească condiţiile de învăţare-predare și de viață ale cetăţenilor. Proiectele au fost depuse spre finanțare nerambursabilă prin PNRR.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.