Acțiuni pentru combaterea cerșetoriei

0
25

Polițiștii băimăreni împreună cu cei de la Poliția locală și jandarmi au acționat, cu preponderență în zona aglomerărilor urbane, pentru constatarea și combaterea cerșetoriei. S-au aplicat 79 de sancțiuni contravenționale.

Persoane reținute pentru comiterea mai multor infracțiuni

Duminică, în urma activităților de cercetare penală desfășurate de polițiștii din Groși, a fost continuată urmărirea penală față de doi tineri, de 22 de ani, și un bărbat, de 41 de ani, toți din Coltău, pentru comiterea infracțiunilor de violare de domiciliu, distrugere și amenințare.
Aceștia sunt bănuiți că, în noaptea de 23 spre 24 februarie, ar fi pătruns în curtea unui imobil de pe strada Ciocârliei, din localitate, unde ar fi produs distrugerea a două geamuri și a 4 pneuri ale unui atelaj hipo, care se afla parcat în curte. De asemenea, unul dintre bănuiți ar fi adresat acte de amenințare persoanei vătămate.
Cele 3 persoane au fost reținute pentru 24 de ore, fiind depuse în arestul Poliției, și se continuă cercetările privind săvârșirea infracțiunilor de violare de domiciliu, distrugere și amenințare.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.