Amenzi de peste 32.000 lei și permise reținute

0
27

În weekend, polițiștii rutieri maramureșeni au aplicat 424 de sancțiuni contravenționale, pentru săvârșirea unor abateri privind circulația pe drumurile publice, cele mai multe pentru nerespectarea regimului legal de viteză. Au fost reținute 39 permise de conducere, 21 certificate de înmatriculare și au fost constatate 16 infracțiuni.
În noaptea de sâmbătă spre duminică, în zona Maramureșului istoric (DN 19 Sighetu Marmației – Săpânța, DN 18 Sighetu Marmației – Ferești, DJ 187 Ruscova – Poienile de sub Munte, DN 18 Vișeu de Sus – Borșa) polițiștii au aplicat 61 de sancțiuni contravenționale conducătorilor auto care nu au respectat legislația rutieră în vigoare.
Totodată, au depistat în trafic 3 persoane care au condus sub influența băuturilor alcoolice, asupra acestora fiind luată măsura complementară de suspendare a exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice. De asemenea, au fost retrase și 4 certificate de înmatriculare. Valoarea sancțiunilor aplicate a depășit 32.000 lei.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.