Activitate de conştientizare a efectelor negative ale consumului de tutun, alcool, droguri, alături de copiii şi tinerii de la CTP Sighet

0
31

La Centrul de Zi Sighetu Marmației, din cadrul DGASPC Maramureș, a avut loc activitatea desfășurată de comisar șef Flavia Sălăgean, coordonatorul Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog (CPECA) Maramureș, cu copiii de la casele de tip familial (CTF) din Sighetu Marmației: CTF Bradului, CTF Pandurilor, CTF Tompa, Centrul de Zi și personalul de specialitate de la Complex Servicii Sighetu Marmației.
Activitatea de conștientizare a riscurilor și efectelor negative ale consumului de tutun, alcool și droguri a avut loc în cadrul Campaniei naționale “Familia-partener în lupta împotriva drogurilor”. Campania presupune informarea și conștientizarea părinților cu privire la efectele și consecințele consumului de droguri.
Copiii și tinerii au aflat informații despre serviciile de prevenire și asistență oferite de CPECA Maramureș. Totodată le-au fost prezentate materiale informative (pliante, ochelari care simulează efectele consumului de alcool și droguri). (v.t.)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.