Azi, ultima zi de înscriere la Junior Entrepreneur Academy

0
11

Termenul de înscriere la Junior Entrepreneur Academy expiră azi. Junior Entrepreneur Academy este un program inovativ destinat elevilor de liceu care vor să descopere tainele antreprenoriatului și să afle de la antreprenorii emblematici ai județului Maramureș ce anume stă în spatele unei afaceri de succes!
De asemenea, vei afla cum să pui bazele unei afaceri, cum interacționează mediul antreprenorial cu comunitatea și cum se transformă o idee de afaceri într-un business înfloritor. Vei afla și despre un program de Job Shadow în cadrul unora dintre cele mai reprezentative firme ale regiunii și un Business Fair, unde prezentarea planului tău de afaceri poate atrage de partea ta Business Mentors și Business Angels, antreprenori care îți vor fi alături pentru a te ajuta să pui bazele propriei tale companii.
Locația de desfășurare a cursurilor va fi YMCA Hub, spațiul multifuncțional modern al YMCA Romania, care se află în Baia Mare, str. Gheorghe Șincai nr. 31, parter.
Înscrierile pentru prima sesiune se pot face inclusiv azi, 15 martie, utilizând formularul online https://forms.gle/As6fypkuKh2udjaP7.
Programul va începe în a doua jumătate a lunii martie și va dura până la finalul lunii mai.
Mai multe detalii găsiți pe https://ymca.ro/ 2024/junior-entrepreneurship-academy/.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.