Lucrări de reabilitare termică finalizate la Şcoala ”Dimitrie Cantemir”

0
32

Primăria Baia Mare a anunţat finalizarea proiectului de reabilitare termică la Şcoala gimnazială Dimitrie Cantemir, finanţat prin Programul Operațional Regional 2014-2020.
Prin proiect, s-a realizat creșterea eficienței energetice (implicit îmbunătățirea încadrării energetice) a unită­ții de învățământ prin anveloparea termică a acesteia, modernizarea instalației de iluminat și a celei de distribuție a agentului termic pentru încălzire și apă caldă.
Lucrările de bază executate au constat în reabilitarea termică a elementelor de anvelopă a clădirii; lucrări de reabilitare termică a sistemului de încălzire/a sistemului de furnizare a apei calde de consum; lucrări de reabilitare a instalației de iluminat; lucrări conexe realizate odată cu implementarea măsurilor de creștere a eficienței energetice a clădirii; s-au amenajat grupuri sanitare pentru persoane cu dizabilități, un lift P+2, s-a montat tavan casetat în toate sălile de clasă, de asemenea, s-a înlocuit învelitoarea de pe acoperiș. Valoarea totală a proiectului: 8.886.107 lei.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.