Piețele Revoluției, Gării și Universității vor fi reabilitate

1
178

Autoritatea publică a municipiului Baia Mare intenționează să realizeze o serie de investiții în câteva zone importante din oraș. Vorbim aici despre Piața Revoluției, Piața Gării (prin înființarea Centrului intermodal Piața Gării), respectiv Piața Universității – spațiul public definit de limita malurilor râului Săsar, în sud, limita campusului Centrului Universitar Nord Baia Mare, în nord, și limita blocurilor, la est și vest.
În acest sens, proiectele privind documentațiile tehnico-economice au fost aprobate de consilierii locali în ședința extraordinară a Consiliului Local de marți, 19 martie.
“Proiectele se referă la unele obiective de investiții pe care dorim să le depunem spre finanțare prin diverse mecanisme pe care o să le avem la dispoziție. Practic, vorbim despre cele trei piețe: Piața Revoluției, Piața Universității și Piața Gării. Pentru Piața Revoluției și Piața Universității o să încercăm să depunem pe axa de regenerare urbană, unde avem o sumă prealocată de 32 de milioane de lei și, apoi, vedem, în funcție de gradul de contractare, dacă intrăm cu două obiective de investiții sau rămânem doar cu unul, Piața Revoluției” – au explicat reprezentanții administrației locale băimărene.

1 COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.