Nicoleta Sasu, medalie de argint la Campionatul European Masters

0
24

Nicoleta Sasu, atletă legitimată la Athletic Târgu Lăpuş, a devenit vicecampioană europeană cu echipa României la Campionatele Europene indoor, categoria Masters, derulate recent la Torun, în Polonia. Argint obţinut în cadrul probei cross country, 8 km, la care au mai contribuit Georgeta Romaniuc (Bistriţa) şi Alexandra Paula Ciul (Ineu).
”A fost o cursă intensă, traseul cunoscut de anul trecut, tehnic, provocator: urcări, coborâri, cotituri, gropi cu nisip pentru a crește nivelul de dificultate, rădăcini de copaci semnalizate cu spray colorat. Polonia a scos artileria grea, a digerat greu înfrângerea de anul trecut, iar anul acesta și-a luat revanșa, deşi la nivel de echipă am scos un timp mai bun decât anul trecut”, a radiografiat cursa Nicoleta Sasu printr-un mesaj postat pe pagina proprie de socializare.
Nicoleta Sasu a participat şi în cadrul probei individuale, unde a terminat cursa pe locul 5, cu timpul 34:18. Tot la individual a concurat şi Artur Mikloş, atlet legitimat şi el la Athletic Târgu Lăpuş. Artur s-a situat la finalul probei pe locul 15, cu timpul 31:59.
România a revenit de la Campionatul European indoor cu 13 medalii – 4 de aur, 6 de argint şi 3 de bronz, situându-se pe locul 20 în clasamentul general.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.