Lucrările din Ferneziu-Firiza, verificate de autorități

2
420

Cartierele Ferneziu, Firiza și Blidari au nevoie de străzi asfaltate, parcări, curățenie, școli moderne și patrule de polițiști locali la fel ca orice altă zonă din Baia Mare, spune autoritatea locală.
Reprezentanții primăriei au verificat stadiul lucrărilor care s-au început în ultimele luni în cartierele Ferneziu, Firiza și Blidari. Sunt cartiere importante ale municipiului Baia Mare, cetățenii de acolo plătesc și ei taxe și impozite, așa că trebuie să beneficieze de toate facilitățile necesare.
Concret, în aceste zone s-a demarat și acțiunea de toaletare a copacilor și a spațiilor verzi; se amenajează, asigurându-se cetățenilor locuri de parcare acolo unde este nevoie; se încep ample lucrări de reabilitare a infrastructurii rutiere pe mai multe străzi – se repară, decopertează și asfaltează străzile din aceste cartiere, așa cum se întâmplă în întreg Municipiul Baia Mare.
De asemenea, se asfaltează și se amenajează curtea școlii „Mihail Sadoveanu” din Ferneziu, care arată momentan deplorabil. Se repară și gardul școlii, prin care unii indivizi se strecoară noaptea și lasă dezastru în urma lor, punând în pericol sănătatea copiilor.
Municipalitatea promite și patrule de polițiști locali, mai des și mai mult, și în aceste cartiere, deoarece infracționalitatea și neregulile trebuie combătute în toată Baia Mare, nu doar anumite zone.

2 COMENTARII

  1. Astea-s povești din categoria „Tunelul pe sub Gutâi” că se apropie alegerile.
    La Blidari nu s-a făcut nimic. Au promis că astfaltează drumul de la ieșirea din Blidari ,dar nimic!

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.