CS Simared Baia Mare, multiplu medaliat la CN de Viteză şi Fond

0
175

De câţiva ani buni sportivii de la CS Simared Baia Mare domină probele în care concurează la Campionatele Naţionale. Aspect dovedit şi la recentele Campionate Naţionale de Viteză şi Fond de primăvară, derulate în intervalul 24-30 aprilie, la Bascov, unde kaiaciştii băimăreni au izbutit să urce de 6 ori pe prima treaptă a podiumului şi de două pe treapta a doua.
În cadrul probei de juniori 1, Bogdan Pânzaru a cucerit 3 medalii de aur în probele de Kaiac 1 la 50 m, 1.000 m şi 4.000 m.
În probele de Kaiac ale juniorilor II, Rafael One a fost de netrecut şi a bifat şi el trei medalii de aur. La K1 1.000 m, K2 1.000 m cu Matiaş Ciocan şi la K2 3.000 m cu Darius Chiorean.
La fete, în cadrul probei de junioare II, Alexandra Markusz şi Iris Ionescu au obţinut două medalii de argint, la probele de Kaiac 2 1.000 m şi K2 3.000 m. Cele două au ratat, din păcate, medalia de aur în proba de Kaiac 2 500 m, după ce dintr-o neatenţie s-au răsturnat cu barca cu câţiva centimetri înainte de linia de sosire.
Revelaţia competiţiei a fost Matiaş Ciocan, sportivul de la Simared reuşind, într-un timp relativ scurt, să obţină prima medalie de aur din cariera de kaiacist, alături de Rafael One.
Bogdan Pânzaru, sportiv legitimat la CS Simared Baia Mare, se pregăteşte în această perioadă cu lotul naţional de juniori în vederea participării la Campionatele Europene de juniori de la finalul lunii mai, găzduite la Bratis­lava, respectiv Campionatul Mondial de juniori din luna iunie, planificat la Plovdiv.
Sportivii Rafael One, Darius Chiorean, Matiaş Ciocan, Alexandra Markusz şi Iris Ionescu sunt componenţi ai Centrului Olimpic, cu posibilitatea de a concura la jumătatea lunii mai la Regata Internaţională “Bascov”.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.