Aventură inedită în Defileul Lăpuşului

0
281

Asociaţia Energia Mişcării împreună cu Daco Spartanii Maramureşului lansează o nouă provocare pentru copiii şi adulţii cu vârsta între 3 şi 99 ani. Organizatorii promit „o super aventură într-o zonă de poveste, respectiv în Preluca Nouă, Aspra și Defileul Lăpușului (Maramureș)”. Evenimentul este programat pentru 15-16 iunie, dar înscrierile se fac până în 19 mai la adresa: https://forms.gle/DnnSKkLRxdBSe8DN6.
În cadrul aventurii daco-spartane au fost stabilite şi trasee de explorare, numite sugestiv, în funcţie de gradul de dificultate. Astfel, vor exista traseele „Iepuraşul Daco Spartan” (cu o distanţă de parcurs de 1,5 km); Bursucul Daco Spartan(3 km); Lupul Daco Spartan (7 km); Ursul Daco Spartan (9 km); Şoimul Daco Spartan (17 km).
„Fie că îți place să alergi, fie că îți place să faci drumeții, să explorezi și să descoperi minunățiile locurilor pe care ni le oferă Mama Natură, fie că îți plac provocările cu diferite obstacole care să te scoată din zona de confort și să îți ofere adrenalină, fie că îți dorești să reușești să te orientezi și să supraviețuiești în sălbăticia pădurilor, văilor și dealurilor, cu siguranță că ești binevenit deoarece vom avea trasee și provocări pentru toată lumea, indiferent de vârstă, condiție fizică sau experiență. Promovăm și ghidăm un stil de viață activ, echilibrat și armonios în comuniune cu mama natură, de asemenea susținem cunoașterea și păstrarea tradițiilor, obiceiurilor şi vieții la sat din zona Maramureșului. Susţinem turismul, producătorii locali, ecologizarea zonelor naturale și încercăm să echilibrăm acest ecosistem minunat”, afirmă preşedintele Asociaţiei Energia Mişcării, Remus Diaconu.
Toți participanții care vor termina traseul ales vor primi super medalia, bandana și diploma Energia Defileului Lăpușului, o porție de mâncare tradițională, și alte surprize pentru că organizatorii au pregătit şi alte provocări, jocuri, animale, muzică, dans și mâncăruri tradiționale. Prezentatorul evenimentului va fi Marilena Florescu.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.