Peste 800 de amenzi și 63 de permise reținute

0
27

În perioada 8 – 12 mai, polițiștii maramureșeni au aplicat 816 sancțiuni contravenționale, cele mai multe conducătorilor auto care au apăsat prea tare pedala de accelerație, dar și bicicliștilor și pietonilor care s-au abătut de la respectarea normelor rutiere.
Totodată, au fost reținute 63 permise de conducere, au fost retrase 31 certificate de înmatriculare și au fost reținute 8 seturi cu plăcuțe de înmatriculare.
Polițiștii au constatat 14 infracțiuni la regimul rutier. În toate cazurile au fost întocmite dosare penale și se continuă cercetările în vederea luării măsurilor legale.

În Șomcuta Mare, 19 șoferi sancționați cu amenzi

În noaptea de vineri spre sâmbătă, polițiștii din Șomcuta Mare și ai posturilor arondate au organizat o acțiune pentru prevenirea accidentelor și depistarea conducătorilor auto care ar putea pune în pericol siguranța pe drumurile publice.
Au fost oprite 60 de autoturisme, fiind legitimate 65 de persoane. Pentru abaterile constatate, polițiștii au aplicat 19 sancțiuni contravenționale, însumând aprox. 6.000 lei. Totodată, a fost reținut un permis de conducere și a fost retras un certificat de înmatriculare.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.