Învinși și în finala mică • CS Minaur Baia Mare – CSM București 24-26 (13-13)

0
61

Deziluzia pierderii semifinalei s-a răsfrânt și în finala mică a Cupei României, CS Minaur cedând în meciurile pentru medaliile de bronz în detrimentul celor de la CSM București, 24-26 (13-13).
Și după cum a început finala mică se preconiza o victorie a formației maramureșene, care a marcat la foc automat cinci goluri adversarei, fără să încaseze, iar mai apoi scorul a devenit 6-1 (7). Iar lucrurile funcționează perfect pentru băimăreni și în restul primului mitan, care au păstrat o diferență constantă de 3-4 goluri. De la scorul 13-9 (26) însă, elevii lui Alexandru Sabou nu mai găsesc drumul spre poarta adversă, dar nu reușesc nici să blocheze elanul formației din capitală, care înscrie de patru ori și la pauză tabela indică egalitate – 13-13.
Repriza a doua nu ne mai aparține deloc, CSM pune stăpânire încă din debut și conduce pe tot parcursul ei, chiar și la cinci lungimi – 16-21 (44). Cu toate eforturile și chiar dacă ne-am apropiat la o singură lungime, jucătorii noștri nu mai au puterea să remonteze și CSM București își adjudecă medaliile de bronz cu scorul de 24-26.
CS Minaur Baia Mare: Terekhov (10 intervenții, a apărat inclusiv un 7 m), Al Khafadji (2 intervenții, a apărat inclusiv un 7 m), Buzogany – Botea 8, Kozakevych 7 (3 din 7 m), Vujovic 6, Nagy 2, Molino da Silva 1, Fotache, L. Sabou, Ardelean, Kotrc, Vl. Pop, Bera, Chiș. Antrenori: Alexandru Sabou, Mihai Bușecan și Ionuț Irimuș.
Arbitri: Alexandru Constantin (București) / Laszlo Gal (Harghita). Observator FRH: Viorel Dobre (București). Aruncări de la 7 m: 3-6 (transformate 3-4; au ratat Mihalcea și Schneider). Minute de eliminare: 12-2 (în minutul 48, Fotache a primit cartonașul roșu pentru trei eliminări).

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.