Prima conferință dedicată cadrelor didactice de educație fizică și sport din județul Maramureș

0
75

Fabrica de Campioni, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Maramureș și Casa Corpului Didactic Maramureș, a organizat prima conferință dedicată profesorilor de educație fizică și sport din județ în 12 iunie, la Colegiul Național ”Gheorghe Șincai”.
În urma experienței pe care a avut-o cu profesorii de educație fizică și sport din județ, Fabrica de Campioni a decis să încheie un parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Maramureș și Casa Corpului Didactic Maramureș pentru un viitor mai bun al sportului maramureșean. În cadrul parteneriatului vor avea loc mai multe evenimente dedicate cadrelor didactice de specialitate.
Prima conferință de educație fizică și sport a avut loc în 12 iunie, în amfiteatrul Colegiului Național „Gheorghe Șincai” din Baia Mare, unde au fost prezenți peste 70 de profesori de educație fizică și sport. Invitații acestei conferinței au fost domnii: conf. Dr. Cosmin Prodea și prof. dr. Bogdan Vasile de la Universitatea ,,Babeș Bolyai’’ – Facultatea de Educație fizică și sport Cluj-Napoca.
Domnul conf. dr. Cosmin Prodea a dezbătut subiecte precum: titularizare, definitivat, grade didactice, în timp ce domnul prof. dr. Bogdan Vasile a vorbit despre etica antrenamentului sportiv de performanță. Alături de dânșii, au mai fost prezenți prof. Mihai Pop, Inspectorul Școlar General, prof. Simona Ardelean, Inspectorul de Educație Fizică și Sport, prof. Mihai Mureșan, Inspectorul pentru Activități Extrașcolare, și Tudor Marta, fondatorul Fabricii de Campioni.
”Conferința care a avut loc miercuri este prima acțiune din demersul pe care l-am gândit împreună cu Inspectoratul Școlar Județean Maramureș și Casa Corpului Didactic Maramureș, urmând să mai organizăm în anul școlar următor astfel de evenimente care se adresează profesorilor de educație fizică și sport.
Mulțumim conducerii Colegiului Național „Gheorghe Șincai”, reprezentat în cadrul conferinței de doamna director adjunct Simona Toma, pentru găzduire și Casei Corpului Didactic Maramureș, pentru colaborare”, au specificat reprezentanții Fabricii de Campioni.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.