MARAMEDICA 2023 – eveniment dedicat domeniului medical –

0
104

Ieri, Camera de Comerț și Industrie Maramureș și Colegiul Medicilor Maramureș au deschis cea de-a XVIII-a ediție a manifestării științifice și expoziționale „MaraMedica”.

Expoziția de produse și echipamente pentru medicină poate fi vizitată, până în 18 martie, în Salonul Artelor din cadrul Bibliotecii Județene “Petre Dulfu” Baia Mare, în vreme ce componenta științifică a manifestării va avea loc în Sala de Conferințe.
MARAMEDICA 2023 marchează “majoratul” evenimentului, ediția din acest an adresându-se mai mult medicilor și unităților medico-sanitare. Se alătură ediției din acest an, în calitate de parteneri, Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România – Filiala Maramureș și Biblioteca Județeană “Petre Dulfu” Baia Mare.
MaraMedica se adresează producătorilor, importatorilor și distribuitorilor de echipamente, accesorii, materiale, produse de igienă orală și produse chimico-farmaceutice pentru medicină și tehnică dentară.

În Salonul Artelor și Ludotecă, 11 expozanți din Maramureș, București și Cluj vor expune:
• articole de tehnică medicală, uniforme și încălțăminte medicală
• servicii medicale private, tip Policlinică
• produse și halate medicale pentru studenți și personal medical
• medicamente generice. Este prezentă o companie poziționată în mod unic ca lider mondial pe piața de medicamente generice.
• servicii medicale respiratorii. Va fi prezent un lider pe piața serviciilor medicale respiratorii și a dispozitivelor medicale la domiciliu
• echipamente medicale: ecografe, mamografe, aparatură radiologie, ecg, holter ecg, ekg, holter ekg, arteriograf, stiffness arterial
• produse medicale, de igienă și cosmetică
• o gamă largă de concentratoare de oxigen
• game largi de produse medicale, din domeniile: radiologie, explorări funcționale, fizioterapie, chirurgie-sterilizare, laborator, terapie intensivă, oxigenoterapie, stomatologie și diverse.

Ca noutate, în cadrul expoziției este prezentată o gamă largă de concentratoare de oxigen oferite de compania Atmosferica. Furnizorul produce lunar peste 3.000 de unități. Departamentul de control al calității se asigură că produsele respectă standardele, iar fiecare concentrator de oxigen e testat minimum 48 de ore înainte de a fi împachetat. Standul companiei Atmosferica se află în ludoteca bibliotecii.
Componenta științifică aparține Colegiului Medicilor Maramureș (sesiuni: varia, chirurgie plastică și reparatorie, actualități în pneumologie, pediatrie, oncologie, chirurgie, cardiologie, gastroenterologie, ultrasonografie).
Participă peste 1.000 de medici, atât fizic, cât și online.
MaraMedica poate fi vizitată AZI, până la ora 19 și sâmbătă, până la ora 13.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.