Incendii la Sighet şi Rona de Sus

0
707

În această dimineaţă, pompierii Detaşamentului Sighetu Marmaţiei au fost solicitaţi să intervină pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o magazie de pe strada Popa Lupu. Militarii au lichidat incendiul în urma căruia au ars 6 metri cubi de lemn pentru foc, 30 de metri pătraţi de acoperiş de lemn învelit cu tablă, 30 de metri pătraţi de perete din lemn, 20 de metri pătraţi de tavan din lemn şi diverse scule electrice. Incendiul s-a propagat şi la acoperişul unei case din imediata apropiere a magaziei. Au ars circa 10 metri pătraţi din acoperişul de lemn al casei şi 20 de metri pătraţi de perete din lemn. De asemenea, o persoană în vîrstă de 56 de ani a suferit un atac de panică şi a fost preluată de echipajul de prim ajutor al SMURD Sighet şi a fost transportată la spital.
Pompierii sigheteni au mai lichidat un incendiu împreună cu SVSU în localitatea Rona de Sus. Incendiul a izbucnit într-o cameră a unei case, iar în urma lui au ars circa 0,5 metri pătraţi de perete din lemn.
Medicii, paramedicii şi asistenţii SMURD au intervenit în ultimele 24 de ore la 30 de cazuri. SMURD Baia Mare a intervenit la 13 cazuri, Sighet 4, Fărcaşa 4, Târgu Lăpuş 3, Borşa 2, Vişeu 1 şi Bogdan Vodă 3 cazuri.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.