Pentru tâlhărie şi furt calificat. Un băimărean este reţinut pentru 24 de ore

0
553

În noaptea de 31.08/01.09 a.c., un tânăr, de 18 ani, din Baia Mare, ar fi pătruns, prin spargerea unei ferestre, într-un centru comercial situat pe bulevardul Bucureşti, de unde a sustras mai multe ceasuri. Valoarea prejudiciului cauzat este de 700 lei.
De asemenea, vineri, 4 septembrie, la ora 22.20, băimăreanul a profitat de faptul că uşa de acces a unui magazin de pe bulevardul Traian nu era asigurată cu sistem de închidere, a pătruns în interior şi, ameninţând-o pe vânzătoare, a reuşit să sustragă suma de 500 de lei.
În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii l-au identificat şi reţinut, pentru 24 de ore, pe băimăreanul bănuit de comiterea acestor faptelor, urmând a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă. Prejudiciul a fost recuperat parţial.
Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub aspectul comiterii infracţiunilor de tâlhărie calificată şi furt calificat.

La Ulmeni – Furturi din locuinţă clarificate de poliţişti

Luni, 7 septembrie, poliţiştii din Ulmeni au identificat un bărbat, de 35 de ani, din Chelinţa, cu antecedente penale, bănuit de comiterea infracţiunii de furt calificat. Din investigaţiile efectuate, a reieşit că, în lunile mai, iunie şi septembrie a.c., acesta a pătruns în mai multe locuinţe de pe raza oraşului, de unde a sustras diverse sume de bani şi un telefon mobil. Prejudiciul reclamat a fost recuperat în totalitate şi restituit părţilor vătămate.
Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

În Coltău – Un minor este cercetat pentru furt calificat

Poliţiştii din Coltău au identificat un tânăr, la scurt timp după ce ar fi comis un furt dintr-un muzeu de pe raza localităţii. La data de 6 septembrie, ora 23, poliţia a fost sesizată că, o femeie, în vârstă de 46 de ani, a fost victima unui furt. Poliţiştii au stabilit că victimei i s-ar fi sustras geanta, în care avea port­moneul cu bani, actele personale, telefonul mobil şi cheia de la maşină, în timp ce se afla într-un muzeu din localitatea Coltău. Prejudiciul reclamat este de aproximativ 1.000 de lei.
La scurt timp de la sesizare, poliţiştii au depistat  un minor, de 16 ani, din Coltău, bănuit de comiterea faptei. Acesta a fost identificat pe raza localităţii de domiciliu şi avea asupra sa bunurile sustrase, care au fost restituite părţii vătămate.
În cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, faptă prevăzută de Codul Penal.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.