Investiţii în Tăuţii Măgherăuş

0
522

Bani pentru apă şi canalizare

Localităţile Buşag, Bozînta Mare şi Merişor vor beneficia, pînă la finele anului, de reţea nouă de apă potabilă şi de canalizare. De asemenea, cartierul Băiţa este aproape de inaugurarea acestor utilităţi. Banii, ne spune primarul Anton Ardelean, au venit prin fondul de mediu. Va contribui şi Consiliul Local cu o parte din bani.

Drum de legătură Aeroport – centrul civic

Societatea Drumuri-Poduri Maramureş construieşte un drum de legătură care porneşte de la Aeroport şi ajunge în centrul civic al oraşului Tăuţii Măgherăuş. „E vorba despre o centură care va lega drumul european E 58 şi drumul judeţean ce duce la Aeroport de centrul oraşului, prin spatele companiilor Optibelt, Adiss şi Weidmuller. Ca rezultat, TIR-urile care transportă produsele de la aceste firme vor avea acces mai facil la şoseaua europeană şi, în plus, nu vor conturba circulaţia spre şi dinspre Aeroport.

O nouă investiţie în oraş

O firmă germană cu nume în economia mondială a deschis, recent, un punct de lucru în Tăuţii Măgherăuş. S-au creat 50 de noi locuri de muncă în domeniul industriei electrotehnice. „În următorii doi ani se vor crea alte 150 de locuri de muncă. Nemţii au cumpărat teren de la noi, 1,7 hectare, şi au investit 1,5 milioane euro. Doresc să se extindă. Sîntem deschişi la asemenea acţiuni”, precizează primarul Anton Ardelean. (grupaj realizat de mihai popan)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.